Tanquem un cap de setmana de fires.

Participem a la #FESC2017 i a la #FiraÀpat de Barcelona.

23/10/2017

Els dies 20, 21 i 22 d'octubre hem participat a dues fires de Barcelona amb la nova imatge del Rosal.

En primer lloc, hem tingut l'oportunitat de participar a la sisena edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya. La FESC es tracta d'una fira per conèixer propostes i iniciatives alternatives al model econòmic actual, gràcies a les més de 190 organitzacions expositores i d'un programa format per una cinquantena de xerrades.

Durant aquests tres dies, també hem estat presents a la tercera edició de la Fira Àpat, una fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

El resultat ha estat un cap de setmana intens, del que tornem contents d'haver col·laborat ens aquestes dues propostes que aposten per impulsar els productes del territori i els nous models d'organització empresarial. Infinites gràcies a tots i totes els que ens heu vingut de veure.