EL ROSAL Alimentació i begudes Tàrrega Lleida


Les galetes més famoses de El Rosal són els arrugats. A darrera s’hi amaga una història entrenyable que ara gràcies a la col·laboració del periodista Carles Capdevila, la il·lustradora Vero Cendoya i l’editorial La Galera s’ha versionat en un conte infantil.

A través de la història verídica del Lluís, un treballador de El Rosal que intentava fer neules però no li sortien, i les arrugava i les anava amuntegant a les safates. Aquelles galetes arrugades, teòricament imperfectes, agradaven molt a la gent de l’obrador que sovint se les menjava. Fins que un dia la responsable va pensar que si agradaven tant potser es podrien vendre a la botiga i fins i tot afegint-hi una boníssima cobertura de xocolata per sobre podrien se encara més bones.

Així va ser com d’un petit fracàs d’en Lluís en va sorgir un gran èxit: l’arrugat, una galeta que actualment és el 70% de la producció de l’obrador El Rosal.

En el conte, Els Arrugats quina troballa més dolça!, Carles Capdevila s’ha inspirat en aquesta història per a crear-ne una de paral·lela protagonitzada per dos germans.

Podreu trobar el conte a les llibreries de la vostra població o el podeu comprar a través de la nostra BOTIGA ONLINE

En aquest vídeo realitzat durant la seva visita al nostre obrador explica la seva vinculació amb els arrugats, la seva visió sobre les entitats socials i alguns dels secrets del conte.