Ingredients: Aigua, farina de blat, sucre, cobertura de cacau, ous frescos, mantega, oli vegetal (girasol), aroma de vanil·lina, sal i antioxidant natural. 

REF: RS730CA

Pes net: 180 gr

COMPRAR

Aquest Sant Jordi
regala la rosa de galeta i xocolata
d'El Rosal.
 
Endolceix el teu Sant Jordi i marca la diferència amb les tradicionals roses d' El Rosal. Des de l'obrador de galetes El Rosal de Tàrrega et presentem la nostra rosa de galeta i xocolata, feta artesanalment amb ingredients de qualitat i proximitat. Un detall original i diferent per celebrar el Sant Jordi.

Amb la compra d'aquestes roses estàs contribuint a un projecte d'economia social que dona ocupació a persones amb discapacitat o en risc d'exclusió. El nostre obrador és un espai de treball inclusiu on posem en valor les capacitats de les persones que hi treballen.

> Descobreix com s'elaboren en aquest vídeo.

 

Aquest Sant Jordi, sorprèn els teus treballadors o clients regalant-los la rosa d'El Rosal. Amb condicions especials de transport i enviament i personalització de targeta amb el teu logotip i un missatge. Truca'ns al 673 220 426 (Mònica) i demana'ns més informació i pressupost sense compromís.