Des de l'obrador el Rosal, en col·laboració amb el servei de projectes educatius Quàlia de l'Associació Alba, oferim tallers pedagògics per a les escoles on donem a conèixer com es treballa en un dels pocs obradors artesans que queden a Catalunya. Adaptem els tallers en funció de les edats dels alumnes o visitants.

- Pels més petits el taller "Fem de pastissers!": proposem als infants fer de pastissers per un dia i elaborar ells mateixos les nostres galetes. També reflexionem sobre els ingredients amb què s'elaboren les galetes, la seva conservació i de quina manera s'empaqueten. Marxen a casa havent pogut experimentar ells mateixos tot el procés d'elaboració d'una galeta.

- Pels cursos d'ESO i batxillerat a banda d'oferir el taller d'elaboració de galetes adaptat a la seva edat, donem a conèixer també la vessant social del projecte i els sensibilitzem sobre la diversitat i les capacitats de les persones. Els introduïm també en el món de l'economia social i l'emprenedoria.

- Per les visites d'adults realitzem un taller lúdic i dinàmic que consta d'una primera part de descoberta de la història i l'elaboració artesana de les nostres galetes. Posteriorment hi ha una part pràctica on poden provar d'elaborar les galetes ells mateixos per a veure la dificultat que hi ha i la tècnica que s'aplica i finalment es parla del projecte social i de les característiques de El Rosal com a empresa d'economia social.

Els tallers es realitzen entre setmana i els fem en diferents idiomes: català, castellà i també tenim un taller en anglès per les escoles que ho demanen.

Els dissabtes també organitzem visites i tallers per a grups tancats: grups d'amics, famílies o associacions, sempre amb prèvia reserva.

CONTACTA AMB NOSALTRES:

 - Per a escoles: qualia@aalba.cat / Tel. (+34) 973 312 221 ( Klara López)

- Per a grups els dissabtes: elrosal@aalba.cat / Tel. 973 312 221 (Núria Cendoya o Mònica Viladot)