Ingredients: aigua, farina de blat, sucre, cobertura de cacau (20%) [pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent (lecitina de soja)], ous frescos, mantega, oli vegetal (girasol), aroma de vanil·lina, sal.
Cacau mínim a la xocolata: 64.5%

Pes net: 65 gr

Contingut: 1 unitat
Preu: 6.80 €

Si voleu que us arribi la rosa abans de Sant Jordi, podeu fer la comanda online fins aquest dimecres a les 12:00 del migdia.

COMPRAR A LA BOTIGA ONLINE 

Sorprèn als teus treballadors o clients regalant-los la rosa del Rosal. Amb condicions especials de transport i enviament i amb l'opció de personalitzar la targeta amb el teu logotip i un missatge. Truca'ns al 673 220 426 (Mònica) i demana més informació i un pressupost sense cap tipus de compromís.

La rosa de galeta i xocolata del Rosal

Des de l'obrador de galetes El Rosal de Tàrrega et presentem la nostra rosa de galeta i xocolata, feta a mà amb ingredientes de qualitat i proximitat. Un detall original i diferent.

Amb la compra d'aquestes roses estas contribuïnt amb un projecte d'economia social que dona ocupació a personas amb discapacitat o en risc d'exclusió. El nostre obrador es un espai de treball inclusiu on posem en valor les capacitats de les persones que hi treballen.