Galetes bones fetes per persones bones

Des dels inicis de la comercialització de les nostres galetes, degut a les poques alternatives de materials per poder conservar les nostres galetes mantenint la seva qualitat, vam haver d'escollir una safata de plàstic.

Tot i això, mai vam voler deixar d'intentar trobar un material que ens permetés avançar cap a la sostenibilitat, i ara estem molt contentes d'anunciar que hem substituit la safata de plàstic que hi havia a l'interior dels nostres pack per una safata de catró.

Actualment, amb aquest canvi hem aconseguit reduir un 70% de la totalitat de plàstic dels nostres pack i, tenint en compte que es fabriquen unes 135.000 unitats de packs anualment, preveiem que amb aquest canvi aconseguirem reduir 540kg de plàstic en un any!

Continuem treballant i esforçant-nos perquè, en un futur molt proper, poguem complir l'objectiu de reduir a 0 el percentatge de plàstic dels nostres pakcs, ja que de moment les característiques de les nostres galetes i les propietats de conservació que necessitem per garantir l'excel·lència i la qualitat del producte, fan que encara no poguem eliminar l'embolcll exterior que les protegeix.

El projecte del Rosa, així com de tot el Grup Alba, treballa per complir i controbuir amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que guien la implementació de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides pel Desenvolupament Sostenible, aprovada el 25 de setembre de 2015.