ELS ARRUGATS, GALETES PER ERROR 

Quan en Lluís intentava fer neules li sortien sempre arrugades. Però aquelles galetes tan imperfectes estaven boníssimes. Així comença la història dels nostres Arrugats i de com un error es va convertir en un èxit!

  
 
 

Tasta les nostres galetes artesanes, saboroses, cruixents i fetes una a una.

"Sempre tinc una caixa de galetes El Rosal a l'armari per quan hi ha alguna visita o celebració especial. Sempre et fan quedar bé i estan boníssimes!"
MarionaCOMPRA-LES A LA BOTIGA ONLINE


 

Galetes bones des de l'any 1920


D'un obrador familiar situat a Tàrrega a un projecte d'economia social que dona ocupació a persones en situació de vulnerabilitat. Seguim fidels a la tradició més artesana amb una mirada innovadora i de futur. 


SOBRE EL NOSTRE PROJECTE

 


 
Fetes a mà, una a una


Elaborades amb delicadesa i habilitat per les nostres expertes galeteres. Ens inspirem en la fórmula centenària que ens va confiar gelosament la família Serra, i estan fetes amb ingredients "de veritat" i de casa nostra. Cada galeta és única i irrepetible, com les persones.


PROCÉS D'ELABORACIÓ ARTESÀ


 Cruixents en cada mossegada


Obres el paquet i immediatament sents aquella olor de galeta recent feta i artesana. L'aroma a mantega, vainilla i a xocolata et conviden a agafar-ne una i a fer la primera mossegada.
CRUNCH! UAU! MMM! 

#Galetesbones

 
 

 


Un obrador inclusiu

El nostre obrador és un espai de treball inclusiu on creiem en les capacitats de les persones. La diversitat ens enriqueix i ens dóna una capacitat d'innovació original i diferent. El Rosal és un projecte liderat per dones i juntes som una gran família!

 


Dona valor afegit als teus esdeveniments i celebracions amb El Rosal


Busques un detall pel teu casament, comunió o esdeveniment d'empresa? Els nostres packs i galetes són el regal perfecte per aquest tipus de celebracions. T'oferim opció de personalitzar cada paquet de galetes amb el motiu únic del teu esdeveniment. VULL REGALAR EL ROSAL!