ELS ARRUGATS

Una galeta amb una història dolça i una textura ben cruixent. 

Arrugats

Arrugats

Arrugats artesans fets a mà, d'un en un, elaborats a l'obrador El Rosal de Tàrrega des de 1920 amb ingredients de qualitat i proximitat.

Ref. RS530
Galetes El Rosal
Galetes El Rosal
Arrugats xocolata

Arrugats xocolata

Arrugats de xocolata artesans fets a mà, d'un en un, elaborats a l'obrador El Rosal de Tàrrega des de 1920 amb ingredients de qualitat i proximitat.

Ref. RS630
Galetes El Rosal
Galetes El Rosal
Arrugats xocolata i praliné

Arrugats xocolata i praliné

Arrugats artesans de xocolata i praliné fets a mà, d'un en un, elaborats a l'obrador El Rosal de Tàrrega des de 1920 amb ingredients de qualitat i proximitat.

Ref. RS630-1
Galetes El Rosal
Galetes El Rosal

 

HISTÒRIA DELS ARRUGATS

Aquesta és la història de com la imperfecció pot esdevenir un èxit.

Quan el Lluís, treballador de l'obrador, intentava fer neules li sortien sempre arrugades i al final del dia tenia muntanyes de neules arrugades. Aquelles galetes arrugades, teòricament imperfectes, agradaven molt a la gent de l'obrador que sovint se les menjaven i quedaven captivats. Un dia la responsable de l'obrador va pensar que si agradaven tant, potser es podrien vendre a la botiga. Tothom qui anava a la botiga demanava per aquelles neules extranyes i diferents que més tard van ser anomenades "Arrugats", un nom que capturava la seva singularitat. Aquests Arrugats que van sorgir de la perseverança i la capacitat d'Innovació d'en Lluís s'han convertit en una delícia per tothom qui té la sort de tastar-los. Avui en dia els Arrugats representen el 70% de la producció de l'obrador.